Nawet nie wiecie, jak bardzo się cieszymy, że możemy znów Was zaprosić! Bo najlepsze półkolonie w Toruniu to tylko z nami!

Tym razem połączyliśmy to, co lubimy robić najbardziej: organizację zajęć naukowych z aktywnym wypoczynkiem. Przez to, że nie widzieliśmy się na Uniwersytecie Dziecięcym od ponad roku, pomyśleliśmy, że dla wszystkich stęsknionych przygotujemy coś, co oderwie od komputera i zdalnej nauki, a wprowadzi na nowo w świat naukowej przygody i sportowej aktywności.

Cały czas pracujemy nad szczegółami programu – wszystkie informacje na bieżąco będą pojawiały się tutaj: PÓŁKOLONIE. Na dziś wiemy, że:

• widzimy się na V turnusach od 28 czerwca do 30 lipca,
  • w każdym tematycznym tygodniu mamy zaplanowane zajęcia naukowe, sport, wyjścia na okoliczne tereny rekreacyjne, codzienną dawkę integracji i animacji,
  • mamy najlepszą kadrę świata,
  • wypoczynek będzie zgłoszony do Kuratorium Oświaty i realizowany według zaleceń ministerialnych,
  • oferujemy II śniadanie, obiad, podwieczorek,
  • cena to 490 zł (dla uczestników naszych projektów edukacyjnych oraz dzieci pracowników UMK i posiadaczy Karty Programu Absolwent UMK) lub 520 zł dla wszystkich innych zainteresowanych,
  • indywidualnie ceny ustalamy przy decyzji o udziale w więcej niż 2 turnusach.

Na dziś dysponujemy limitem 30 osób na jeden turnus (po 15 osób w grupie) – a szczegółowe dane dotyczące liczby wolnych miejsc, deklarację udziału oraz regulamin znajdziecie na naszej stronie: PÓŁKOLONIE – zapraszamy!

Najlepsze półkolonie letnie w Toruniu!